Koži prijazne otroške pleničke

Koži prijazne pleničke Bambo Nature so odlična izbira za vašega novorojenčka, malčka ali predšolskega raziskovalca. Mehke, udobne, enostavne za uporabo in vselej neprepustne. Naše pleničke in izdelke že več kot 40 let preizkušamo med resničnimi družinami. Prizadevamo si doseči čim boljšo zaščito, udobje in učinkovitost – da se boste lahko osredotočili na zabavne stvari, ki jih želite početi z vašim naraščajem

Več o pleničkah
Flag_DK_RGB

Pleničke Bambo Nature sledijo nordijskemu načinu življenja, namen in oblika naših izdelkov se prilagajajo naravnemu spoštovanju do sočloveka in okolja. Izdelki Bambo Nature so narejeni iz visokokakovostnih materialov, so prijazni do kože in okolja, odlikujeta pa jih tudi popolno prileganje in visoka vpojnost. Ekološka oznaka in potrdilo združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic« sta dokaz popolne predanosti proizvodnji pleničk brez dodanih parabenov, parfumov, barvil in drugih nevarnih konzervansov.
Naravno za vas in za vašega dojenčka.

Izdelki za nego kože Bambo Nature

Z našimi okolju prijaznimi izdelki za otroško nego boste imeli vse, kar potrebujete za ustrezno skrb za otroka – doma in na poti. Poskrbite za srečo in zdravje vašega otroka z novo linijo izdelkov za nego kože Bambo Nature.
Vsi izdelki za nego kože Bambo Nature so veganski, dermatološko testirani in ne vsebujejo parabenov, parfumov, losjonov in drugih nevarnih konzervansov.
Več o izdelkih

Izdelki za nego kože Bambo Nature

Ogled vseh

Edini uporabljeni dodatek je ljubezen

Izdelki za otroško nego Bambo Nature vsebujejo le najkakovostnejše sestavine in so prestali najstrožje certifikacijske preizkuse, ki so dandanes na voljo. Brez parfumov, parabenov, losjonov in drugih nevarnih konzervansov - zagotovilo varnosti za vašega otroka.
Preverite več o Bambo Nature