Koži prijazne otroške pleničke

Koži prijazne pleničke Bambo Nature so odlična izbira za vašega novorojenčka, malčka ali predšolskega raziskovalca. Mehke, udobne, enostavne za uporabo in vselej neprepustne. Naše pleničke in izdelke že več kot 40 let preizkušamo med resničnimi družinami. Prizadevamo si doseči čim boljšo zaščito, udobje in učinkovitost – da se boste lahko osredotočili na zabavne stvari, ki jih želite početi z vašim naraščajem

Več o pleničkah
Flag_DK_RGB

Pleničke Bambo Nature sledijo nordijskemu načinu življenja, namen in oblika naših izdelkov se prilagajajo naravnemu spoštovanju do sočloveka in okolja. Izdelki Bambo Nature so narejeni iz visokokakovostnih materialov, so prijazni do kože in okolja, odlikujeta pa jih tudi popolno prileganje in visoka vpojnost. Ekološka oznaka in potrdilo združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic« sta dokaz popolne predanosti proizvodnji pleničk brez dodanih parabenov, parfumov, barvil in drugih nevarnih konzervansov.
Naravno za vas in za vašega dojenčka.

V sožitju z naravo že od rojstva dalje!

Izdelki za nego kože Bambo Nature so skrbno zasnovani za občutljivo kožo vašega otroka in ne vsebujejo nevarnih sestavin, kot so parfumi in barvila. 99–100 % vseh sestavin je naravnega izvora. 

Preizkušeni, varni in kot nalašč za vso družino – tudi za novorojenčke.

Kliknite za nakup

Izdelki za nego kože Bambo Nature

Ogled vseh

Pleničke Bambo Nature so izdelane iz »puhaste« celuloze, ki je popolnoma brez klora

Preberi več