Priznanja in nagrade

Ponosno vam ponujamo izdelke Bambo, ki so varni za kožo in vam bodo pomagali dobro skrbeti za vašega dojenčka. Zato nam toliko pomeni, če ste tudi sami z izdelki zadovoljni. Skozi leta so starši, potrošniške agencije in časopisne hiše izražali svoja priznanja, podajali priporočila in nagrajevali naš trud. Najnovejši dosežki so navedeni spodaj.

Babylist 2017 »Must Have Diaper (plenička, ki jo morate imeti)«

Vsak od staršev ima svoj najljubši izdelek za dojenčka. Leta 2017 so na spletni strani Babylist.com tisoči staršev odgovarjali na vprašanje, kateri so vaši najljubši izdelki za nego dojenčka, brez katerih ne bi mogli živeti. Zmagovalec natečaja »Must Have Diaper« je postal proizvajalec izdelkov Bambo.

Priznanje Loved By Parents (starši nas obožujejo) leta 2018

Naši otroški robčki brez vonja so osvojili PLATINASTO PRIZNANJE v okviru natečaja »Loved By Parents« kot najboljši do okolja prijazni robčki za dojenčke, in to dve leti zaporedoma.
Povrhu vsega smo dobili ZLATO priznanje za najboljše otroške robčke za občutljivo kožo in SREBRNO priznanje za najboljše pleničke za enkratno uporabo za novorojenčke. Natečaju Loved By Parents se iskreno zahvaljujemo.

Priznanja Mumii v letih 2017 in 2018

Leta 2018 so bili naši izdelki Bambo za dojenčke uvrščeni med »najboljše izdelke za dojenčke in malčke« v okviru natečaja »Mumii«. Pleničke Bambo so osvojile prvo mesto v kategoriji IZBIRA KUPCEV in SREBRNO priznanje kot najboljše do okolja prijazne pleničke za enkratno uporabo. SREBRNO priznanje smo dobili tudi za naše do okolja priznanje otroške robčke.

Leta 2017 smo prejeli ZLATO PRIZNANJE IN PRVO MESTO V KATEGORIJI IZBIRA KUPCEV za najboljše do okolja prijazne pleničke. Do okolja prijazni otroški robčki so nam prinesli ZLATO PRIZNANJE IN PRVO MESTO V KATEGORIJI IZBIRA KUPCEV kot najboljši do okolja prijazni otroški robčki. Tudi natečaju Mumii se zahvaljujemo.

Priznanje kot najboljši nakup v okviru projekta Etični potrošnik

Pleničke in hlačne pleničke Bambo so prejele priznanje kot najboljši nakup v okviru projekta Etični potrošnik. To priznanje je dokončna potrditev etičnega izvora, z njegovo pomočjo z lahkoto najdete izdelke in storitve, ki spoštujejo vaše vrednote. Gre za edinstveno oznako, ki podrobno preuči etične standarde podjetja, ki izdelek proizvaja, in zgodovino izdelka, ki se tiče njegove neoporečnosti z vidika okolja. Etični potrošnik, hvala!

Priznanja Gentle Parenting (nežno starševstvo) 2017

Priznanja Gentle Parenting so v tej stroki nekaj povsem novega; v središču pozornosti ni dejstvo, ali gre za znano trgovsko znamko. Namesto tega se ta projekt osredinja predvsem na etične vidike. Priznanja se podelijo na osnovi presoje strokovnjakov tega projekta, posebnega odbora staršev in povratnih informacij na tisoče staršev, ki obiščejo to spletno stran. Pleničke in otroški robčki so prejeli priznanja za našo do okolja prijazno poslovno prakso, ki se nanaša na celotno življenjsko dobo izdelkov. Gentle Parenting, hvala lepa!

Zmagovalni vlažni čistilni robčki

Vlažni čistilni robčki Bambo Nature so nepogrešljivi, kamorkoli se z dojenčkom odpravite.

Zmagovalni vlažni čistilni robčki Bambo Nature so veganski in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, temveč le naravne in ekološke sestavine, pridobljene iz rastlin.
So skladni s standardi ekološke oznake »Nordic Swan Ecolabel« in združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic« ter predstavljajo trajnostno in varno izbiro za vašega dojenčka in okolje.


Več informacij