Ekološko certificirani naravni izdelki za nego kože vašega dojenčka

Kolekcija za nego dojenčkove kože Bambo Nature vključuje vse najpomembnejše izdelke, ki jih potrebujete za nego dojenčka. Losjon za telo, krema za telo, šampon, olje za kopel in otroški vlažni čistilni robčki ne vsebujejo škodljivih kemikalij, parfumov, barvil niti drugih znanih alergenov. Vse, kar potrebujete, dobite prav tu.

Sestavine za naravno nego kože, ki jim lahko zaupate

Izdelki za nego kože Bambo Nature izražajo našo nordijsko dediščino. Ta je vidna pri sami zasnovi, kot tudi v vsebovanih materialih. Uporabljamo čim manj sestavin in izbiramo tiste, ki so pridobljene najtransparentnejše. Nadaljujte z branjem in ugotovite, katere sestavine uporabljamo.

Certificirano varni in do okolja prijazni izdelki za dojenčke

Čeprav imamo že 40 let izkušenj, svoje izdelke še vedno preizkušamo s pomočjo najstrožjih certifikacijskih postopkov. Želimo, da ustrezajo in celo presegajo zahteve mednarodnih varnostnih, kakovostnih in trajnostnih standardov in certifikatov. Več informacij o nordijskem znaku za okolje, potrdilu danskega združenja za astmo in alergije, Sveta za nadzor gozdov (FSC), organizacije Ecocert COSMOS in še veliko več najdete tukaj.

Izdelki za nego kože Bambo Nature

Ogled vseh

Biorazgradljivi vlažni čistilni robčki Bambo Nature

Biorazgradljivi čistilni robčki Bambo Nature so nepogrešljivi na vsaki previjalni mizi, v vsaki torbi za previjanje, torbici, potovalki, košari za piknik – kamorkoli se z dojenčkom odpravite.

Kupite sedaj